Sevinç Eğitim Kurumları’nın eğitim yolculuğu, 1986 yılında Sevinç Dershanelerinin kuruluşuyla başlamıştır. Sevinç Dershaneleri, 1986 yılından günümüze kadar öğrencilerini lise ve üniversite sınavlarına en iyi şekilde hazırlamaya devam etmektedir. Bugün Türkiye’deki en prestijli lise ve üniversitelerden mezun olan öğrencilerin büyük bir kısmının yolu Sevinç’ten geçmiştir. Sevinç Kurs Merkezi (Kişisel Gelişim ve Özel Öğretim Kursu Olarak) 37 yıllık tecrübesiyle öğrencilerini ulusal sınavlara hazırlamaya devam etmektedir.

Sevinç Koleji başarılı ve yenilikçi eğitim anlayışını, zengin akademik programının yanı sıra; donanımlı kampüsleri, kendine özgün eğitim modeli, yoğun yabancı dil programı, dijital rehberlik takip sistemi, yapay zeka destekli ölçme değerlendirme sistemi, öğrencilerine yeni bakış açıları kazandırarak birer dünya vatandaşı olmaları amacı ile sunduğu Sevinç’li Dünya programıyla okul öncesi 3 yaş grubundan lise son sınıfa kadar öğrencilerini geleceğe hazırlamaktadır.

Sevinç’le Geleceğe Gülümse

Sevinç Eğitim Kurumları bünyesinde yayıncılık, 1986 yılından bu yana büyümüş ve gelişmiştir.

“Sevinç Yayınları – Sınav İsabet Raporları” incelendiğinde LGS ve YKS soruları ile Sevinç Yayınlarındaki soruların birebir benzer ve isabet oranının %100 olduğu görülmektedir.

Eğitim teknolojilerinden faydalanarak hem basılı hem dij ital içerikleriyle hibrit yayıncılığın Türkiye’deki öncü yayın kuruluşlarından biri olmuştur.